Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Bizoni in Bistrita. Joi 30 Mai 2024 - 14587
Bizoni de (si in) Bistrita. Unii soferii bistriteni sunt neatenti, nu stiu sau nu vor sa respecte semnele de circulatie.(40 de poze)

In urma cu mai multe saptamani Bistritanews.ro sesiza faptul ca in intersectia dintre strazile Garii cu Rodnei se formeaza ambuteiaje si cozi interminabile in special in jurul amiezii din cauza soferilor ce doresc sa vireze la stanga spre calea ferata. Spre marea mea surprindere, la interventia si a altor cetateni, primaria Bistrita a montat in urma cu 2 zile cu acordul politiei rutiere un indicator care ii obliga pe soferi de pe Rodnei sa vireze la dreapta inspre Garii-magazinul Magura. Mai mult, pe carosabil a fost aplicata sageata indicatoare de obligatoriu la dreapta iar in intersectie a fost trasa o linie continua pe partea dinspre Rodnei care conform codului rutier ar trebuii sa interzica sub sanctiune grava trecerea ei de catre masinile ce ar vrea sa vireze la stanga de pe strada Rodnei spre Garii si linia ferata.

Astazi in jurul orei 15.00 am stat cateva minute in intersectie pentru a vedea daca soferii respecta noile indicatoare si marcaje rutiere. Din nefericire, in doar 10-15 minute zeci de masini au incalcat legislatia rutiera in virtutea obisnuintei, din neatentie, ignoranta, sau din rea credinta si nepasare fata de lege.

 

Marius Chiuzan.

.

Vezi si : Un simplu indicator ar rezolva situatia ambuteiajelor din zona autogarii din Bistrita.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=27&article=10339

4 commentarii12985 vizualizări08 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0