Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Bizoni in Bistrita. Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
BIZONII TRAIESC SI LA BISTRITA.

Este cunoscut faptul ca regulile de convietuire sociala sunt stipulate in anumite legi, iar modul de respectare al acestor reguli cade in sarcina organelor abilitate si platite din banii nostri. Cu toate acestea nici bunul simt, nici datoria organului nu fac fata imbogatitilor de peste noapte. La adapostul unui bar de zi sau de noapte, scursurile societatii, sfidand cele mai elementare reguli ale convietuirii cu ceilalti semeni, isi lasa proprietatile pe patru roti la usa hanului ca in cele mai autentice filme americane. Daca acolo, fermierii isi atarnau darlogii de stalpul destinat special acestui scop,  cow-"boiiii" bistriteni isi lasa masinile oricum, numai in locurile special amenajate nu, oferind posibilitatea pietonilor sa-si exerse pe uscat aptitudinile in materie de schi alpin. !

                       Organul insa care are program de lucru in conformitate cu Codul muncii, sta acasa si isi numara zilele ramase pana la pensie.

                        Degeaba toate premiile oferite de la distanta primarului Cretu pe varii motive de....regionalism, cel care traieste in Bistrita si este martorul evenimentelor zi de zi, are insa o cu totul alta parere despre orasul unde nu "s-a intamplat nimic ".

             Anda Orban.

 

0 comentarii10353 vizualizări14 mai 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0