Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Colectii Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Fa "Curatenia de Paste" si adu o bucurie colectionarilor amatori.

In traditia poporului roman inainte de Paste se face o curatenie  generala care de obicei coincide si cu curatenia de primavara. Gospodinele si gospodarii de la case si apartamente  rascolesc toata locuinta, de la sertare la poduri, de la dulapuri la beciuri, peste tot. De obicei se arunca la gunoi toate maruntisurile considerate neimportante sau nefolositoare, mai ales ca propaganda materialista-capitalista spune sa cumparam produse noi sau in general, doar asa sa cumparam ceva.

Acum insa vedem ca avem in casa tot felul de obiecte ce constituie pentru colectionarii  amatori un interes  deosebit sau cel putin obiectul unor pasiuni. Unii colectioneaza maruntis, monede, altii bancnote straine sau vechi, altii ceasuri de mana inclusiv stricate, unii vederi, insigne sau decoratii. Cei mai multi sunt colectionari de timbre. Toate acestea se gasesc in fiecare casa si aproape orice lucru sau obiect cat de mic poate fi adunat intr-o colectie: chibrite, brelocuri, brichete, magneti, servetele, pixuri, cartele telefonice, jucarii, bibelouri, calendare de buzunar etc. Toate acestea se pot pune deoparte intr-o cutie si se pot dona cunoscutilor iar daca sunt mai valoroase chiar se pot valorifica contra unor sume negociabile.

Ce este insa important de retinut este ca aproape nimic nu se arunca, aproape totul se poate constitui intr-o colectii pentru un coleg, prieten sau amic, trebuie gasit doar colectionarul amator. Acum in Saptamana Mare de Paste va oferim posibilitatea sa scapati intr-un fel sau altul de aceste "nimicuri" oferindu-va consultanta gratuita in "valorificarea" acestora. In Bistrita sunt sute de colectionari amatori, iar acum aveti posibilitatea sa luati legatura cel putin cu o parte dintre ei.

Clubul colectionarilor Bismunphila ofera consultanta pentru valorificarea sau preluarea micilor piese de colectie din casa dumneavoastra.

 

Persoana de contact  -  Marius Chiuzan.

Tel .0745 428335  , e-mail:   chiuzan@gmai.com

 

.

Vezi si :

Colectionez, schimb sau achizitionez monede, insigne, bancnote si medalii.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=43&article=14413

 

 

Noul "Mercatino" la Bistrita. (35 de poze). Mercatino - magazin de obiecte uzate dar bune. Nimic de aruncat, totul se poate revinde.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=9&article=14661

 

 

0 comentarii12411 vizualizări08 aprilie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0