Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Colectii Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
Expozitie - "Onor glorioasei armate romane".

Clubul colectionarilor militari Bistrita format din membrii ai Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere Bistrita-Nasaud si ai Asociatiei Cultul Eroilor "Regina Maria" Bistrita-Nasaud organizeaza duminica 25 octombrie expozitia didactica de numismatica si efecte militare cu titlul "Onor glorioasei armate romane".

Evenimentul va avea loc la sala de sedinte a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere Bistrita-Nasaud din incinta Cercului Militar Bistrita, situat in strada Parcului nr. 2 langa stadionul Gloria. Manifestarea va avea vernisajul duminica de la orele 14.00 si se va face in prezenta colectionarilor militari bistriteni, ai cadrelor militare active, in rezerva si retragere si ai altor invitati.

Evenimentul este dedicat zilei de "25 octombrie - Ziua armatei romane" cand la acea data in 1944 dupa lupte eroice, militarii romani au eliberat ultima palma de pamant romanesc de sub jugul fortelor hortiste si fasciste prin luptele de la Carei.

Manifestarea expozitionala va fi coordonata de catre jurnalistul si colectionarul Marius Chiuzan, membru de onoare al celor 2 asociatii organizatoare.


Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii17654 vizualizări24 octombrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0