Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Colectii Luni 20 Mai 2024 - 14587
Expozitia didactica de numismatica si efecte militare. (30 de poze)

Clubul Colectionarilor Militari Bistrita format din membrii ai Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere Bistrita-Nasaud si ai Asociatiei Cultul Eroilor "Regina Maria" Bistrita-Nasaud au organizat duminica 25 octombrie o expozitia didactica de numismatica si efecte militare cu titlul "Onor glorioasei armate romane".

Evenimentul a avut loc la sala de sedinte a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere Bistrita-Nasaud din incinta Cercului Militar Bistrita, situat in strada Parcului nr. 2 langa stadionul Gloria. Manifestarea a avut vernisajul duminica de la orele 14.00 si s-a facut in prezenta colectionarilor militari bistriteni, ai cadrelor militare active, in rezerva si retragere si ai altor invitati.

Evenimentul a fost dedicat zilei de "25 octombrie - Ziua armatei romane" cand la acea data in 1944 dupa lupte eroice, militarii romani au eliberat ultima palma de pamant romanesc de sub jugul fortelor hortiste si fasciste prin luptele de la Carei.

Manifestarea expozitionala ce este deschisa pana joi 29 octombrie, este coordonata de catre jurnalistul si colectionarul Marius Chiuzan, membru de onoare al celor 2 asociatii organizatoare.

 

Foto - Bistritanews.ro

0 comentarii14826 vizualizări27 octombrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0