Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Colectii Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Expozitiea de primavara Brickenburg.

Dragi iubitori ai lumii LEGO, Dupa o perioada plina de provocari, Asociatia Brickenburg ne aduce, din nou, impreuna, dovedind in cea de a opta editie a Expozitiei de primavara Brickenburg ca lumea LEGO ramane un motiv suficient de serios pentru a-i dedica un nou eveniment, oferit tuturor. Inspirata din uimitoarea aventura a "Razboiului Stelelor", traditionala expozitie, deschisa in preajma zilei de 1 Iunie la sediul Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, isi asteapta vizitatorii incepand de sambata, 29 mai 2021, ora 10.00.

Din cauza contextului pe care il traversam cu totii, amenajarea mult indragitului spatiu de joaca nu este posibila insa organizatorii au pregatit alte surprize pentru toti cei care ne vor pasi pragul: cele mai mari modele de nave realizate vreodata din piese LEGO si aproape 80 de figurine reprezentand personaje indragite din trilogia "Star War". Lor li se adauga alte surprize oferite copiilor cu ocazia Zilei de 1 Iunie.

Expozitia poate fi vizitata in intervalul 29 mai - 27 iunie 2021, in intervalul orar 10-18.

Rugam publicul sa respecte toate masurile de igiena si regulile pentru evenimentele/actiunile culturale organizate in aceasta perioada. Reamintim faptul ca masca este obligatorie in spatiile expozitionale inchise iar termoscanarea, la intrare in muzeu, ramane in vigoare!

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!


Manager,

Alexandru Gavrilas

 

0 comentarii8869 vizualizări27 mai 2021
rss 2.0
rss 2.0