Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Atac incalificabil la adresa milioanelor de romani care indraznesc sa invoce drepturi constitutionale.

Coalitia pentru Familie si Platforma civica pentru drepturi si libertati IMPREUNA denunta atacul incalificabil la adresa milioanelor de romani care indraznesc sa invoce  drepturi constitutionale, altele decat acelea care  sunt pe agenda ideologica a corectitudinii politice desfasurata de activisti ultraradicali ai unor organizatii pentru care Constitutia Romaniei nu este decat un petic de hartie. Condamnam in termenii cei mai fermi campania de "educatie" pentru homosexualitate a minorilor din mediul liceal romanesc inceputa la 19 ianuarie a.c., la Bucuresti si continuata la Focsani, zilele trecute, cu o conferinta  care a incalcat flagrant drepturile parintilor si ale copiilor.

Potrivit art.  29 alineatul 6 din Constitutia Romaniei, parintii au dreptul constitutional sa isi educe copiii potrivit propriilor convingeri, iar, potrivit art. 487 din Codul civil, tot parintii au indatorirea de a se ingriji de dezvoltarea psihica a copiilor potrivit propriilor lor convingeri. Incalcarea acestor drepturi constitutionale, organizarea de dezbateri si de "psihodrame" cu tematica homosexuala avand ca participanti minori, fara consimtamantul informat al parintilor, constituie actiuni nelegale cu impact major asupra psihicului minorilor, pentru care trebuie sa existe raspundere penala. Campania dusa in prezent de activistii care au incalcat legea si de presa care ii favorizeaza impotriva asociatiilor de parinti si a persoanelor care au sesizat toate aceste ilegalitati constituie o actiune de manipulare si dezinformare grosolana, desfasurata in dispretul demnitatii parintilor si a copiilor.

Demararea in tara, peste vointa clar exprimata a zeci de mii de parinti, a unor activitati "educative" cu minori, tinute de activisti LGBT si de propagandisti din mediul academic, reflecta pe deplin caracterul organizat al implementarii in Romania a unui program de promovare a homosexualitatii pentru minori in scoli, concomitent cu anihilarea oricarei incercari a parintilor de a se opune confiscarii dreptului lor constitutional de a decide cu privire la copiii lor. Vom sesiza, in consecinta, comisiile de specialitate ale  Parlamentului Romaniei, pentru a opri toate aceste derapaje legale si constitutionale, pentru a cere ministerelor de resort clarificarea tuturor acestor aspecte.

Stigmatizarea cetatenilor romani ca fiind extremisti pentru faptul ca invoca drepturi parintesti si pentru faptul ca inteleg sa apere valori fundamentale precum libertatea, familia si educatia, arata masura clara a dictaturii ideologice instaurate in Romania si a urii impotriva poporului roman care nu are dreptul decat la saracie si emigrare.

Denuntam si condamnam stigmatizarile colective aplicate asupra a milioane de cetateni romani, demne de practicile PCR si ale Securitatii anilor ’50, precum si dubla masura a respectarii drepturilor omului care nu sunt recunoscute pentru milioanele de persoane care compun natiunea romana, ci exclusiv pentru anumite grupuri de interese ideologice radicale care sunt sustinute si promovate.

Vom solicita sprijin international, in Europa si SUA, pentru a a denunta campania de linsaj public la care suntem supusi, pentru a face publice in mediul international amenintarile, hartuirea, inclusiv in mediul profesional, pentru a releva gravele incalcari ale legii in dauna exercitarii drepturilor noastre constitutionale. Indiferent de cat de violenta este cenzura pe care institutii de presa publice sau private o aplica demersului nostru si oricata organizare exista in instigarea la dezbinare, in distrugerea valorilor constitutionale si ale valorilor noastre morale, ori in atacul impotriva persoanelor care apara aceste valori, istoria demonstreaza ca, mai devreme sau mai tarziu, toate aceste  actiuni sunt calificate ca atare si sanctionate potrivit legii.

Dumnezeu sa ocroteasca Romania!

Bucuresti,
27 februarie 2018

 

1 comentariu3185 vizualizări28 februarie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Votantul
02 Martie 2018 - 17:47

Am citit si am inteles !

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0