Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Statul roman s-a hotarat sa actioneze decisiv impotriva tuturor crestinilor din Romania.

Statul roman s-a hotarat sa actioneze decisiv impotriva tuturor crestinilor din Romania. Prin reeducarea parintilor, prin deconstructia modelelor si valorilor impartasite de milioane de crestini romani. Prin alocarea a 70 de milioane de euro anual pentru eliminarea anticonstitutionala a unui model de viata si de perpetuare a vietii.

Parintii trebuie sa se supuna ei insisi comandamentelor noii ideologii de gen si corectitudinii politice care creeaza premisele dictaturii idelogice si politice a unor minoritati radicale fundamentaliste si anticrestine. 
Strategia MEN este documentul cel mai toxic emis de statul roman dupa 1945. Ne intoarcem in bolsevismul totalitar si anticrestin al revolutiei permanente si al ideologiei formarii omului nou. Un proiect profund antidemocratic, anticonstitutional, lipsit de orice aderenta la realitatea societatii romanesti, un proiect care ne ameninta profund libertatea de constiinta, care ataca dur ordinea constitutionala.


Mihai Gheorghiu.

1 comentariu12306 vizualizări02 iulie 2018




rss 2.0
rss 2.0