Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Un vot pentru apararea copiilor, pentru ca viata lor sa fie scutita de minciuna ideologica a revolutiei sexuale.

Votul de ieri, 11 septembrie 2018, din Senatul Romaniei, pune capat unei indelungi asteptari din societatea romaneasca. Multumim tuturor senatorilor care au votat pentru ca poporul roman sa-si poata exprima opinia, sa-si poata exercita suveranitatea prin referendum. 

 Am ajuns, astfel, in fata ultimei etape a lungului nostru drum pentru apararea mintilor si sufletelor copiilor nostri de intruziunea minciunii si falsului unei ideologii radicale care vrea sa-i invete ca naturalul si firescul sunt doar expresia unei asa-zise prejudecati, si nu fundamentul vietii noastre ca fiinte umane libere si demne, capabile de frumusete si dragoste, de demnitate si moralitate. 

 Coalitia pentru familie si Platforma Impreuna vor continua implicarea pana la Referendum, indeplinind mandatul conferit de cele 3 milioane de romani semnatari ai initiativei cetatenesti. Au trecut trei ani grei, plini de nedreptati comise impotriva noastra, a tuturor. 

 Referendumul care se va organiza este sansa noastra istorica,  acum, la o suta de ani de la Marea Unire, sa ne reunim intr-o imensa afirmare a libertatii, demnitatii si suveranitatii noastre ca popor, in concertul popoarelor europene. Referendumul nu este al niciunui partid, al niciunui lider politic, este al tuturor acelora care vor veni la vot pentru apararea copiilor lor, pentru ca viata lor sa fie scutita de minciuna ideologica a revolutiei sexuale, de minciuna acelora care vor sa ne reeduce pe toti, parinti si copii. 

 Trebuie acum ca noi sa intelegem  cat de multa nevoie este de votul nostru, de prezenta noastra, cat de multa nevoie au copiii si nepotii nostri de protectia noastra si de mobilizarea noastra pentru a le apara drepturile si viitorul. 

 Definirea casatoriei ca uniunea dintre un barbat si o femeie in Constitutia Romaniei va face ca lumea noastra, societatea noastra, viata noastra sa poata prezerva adevarul civilizatiei noastre crestine. Sa facem acest lucru posibil prin votul nostru! 

 Pentru a reusi in incercarea noastra trebuie sa fim cel putin 6 000 000 de cetateni la vot. Daca nu ne vom lasa pacaliti de furia si zgomotul din jurul nostru, daca vom discerne adevarul cum se cuvine printre toate minciunile care ni se servesc, daca vom reusi sa ne deschidem sufletul pentru mesajul simplu si direct al acestei initiative, vom izbandi. 

 

Dumnezeu sa ocroteasca Romania!

 

 

0 comentarii12355 vizualizări12 septembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0