Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Joi 30 Mai 2024 - 14587
"Apara copiii Romaniei! Spune NU ideologiei de gen in educatia din Romania!"

Platforma civica Impreuna a organizat o conferinta de presa cu tema "Apara copiii Romaniei! Spune NU ideologiei de gen in educatia din Romania!" La aceasta conferinta au participat, din partea Platformei, dl. Mihai Gheorghiu, iar ca invitati domnii Daniel Gheorghe si Matei Dobrovie, deputati, parlamentari recunoscuti pentru sprijinul constant aratat cauzelor societatii civile crestine, care au subliniat sprijinul lor pentru campania initiata de Platforma civica Impreuna. 


Campania "APARA COPIII ROMANIEI!" isi propune ca, prin demersuri de constientizare si alertare a opiniei publice, sa exprime clar si fara niciun echivoc faptul ca trebuie sa aparam copiii Romaniei de efectele negative ale unei societati din ce in ce mai anomice, mai dominate de fracturi sociale, de ura si de un individualism care tine deja de o anumita patologie sociala, o societate care distruge vechi modele de umanitate pentru a le inlocui cu fantose antropomorfice. Ar trebui sa reusim sa gasim calea dialogului si mijloacele de solutionare la nivelul intregii societati a celor mai mari suferinte ale copiilor Romaniei: saracia, violenta, abandonul scolar, singuratatea celor care duc dorul parintilor plecati la munca in strainatate, abuzul introducerii ideologiei de gen in educatie, care este o intruziune nepermisa in psihicul copiilor.  

Platforma civica Impreuna a strans in aceasta toamna 170 000 de semnaturi ale cetatenilor romani impotriva introducerii ideologiei de gen in educatia copiilor. Campania va dura pana la 15 martie 2019 si se va finaliza prin notificari juridice adresate tuturor factorilor guvernamentali si parlamentari cu atributii in garantarea drepturilor constitutionale ale parintilor si copiilor din Romania. Articolul 29 din Constitutia Romaniei prevede dreptul parintilor de a asigura potrivit propriilor convingeri educatia copiilor minori a caror raspundere le revine. Acest drept este prevazut nu doar in Constitutia Romaniei, ci si in Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, unde se statueaza foarte clar dreptul parintilor de a asigura educarea si instruirea copiilor potrivit propriilor convingeri religioase, filozofice si pedagogice. 

Copiii Romaniei nu pot deveni subiectul unui experiment ideologic, scoala nu poate redeveni, dupa 30 de ani, instrument de indoctrinare ideologica, institutie a controlului mintii si de deformare a caracterului copilului.

0 comentarii13335 vizualizări19 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0