Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
LUNA AMARA revine la Bistrita.

"Oras pierdut in fum, nefericit, oricum" intreaba parca refrenul piesei "Oras" a celor de la LUNA AMARA... Sa speram ca NU!

 Dupa 3 ani de absenta LUNA AMARA revine la Bistrita, la invitatia asociatiei Bistrita Civica, pentru un concert de sustinere a initiativei Salvam Padurea Codrisor. 

  De la ultimul concert la Bistrita, Luna Amara a lansat un nou album, Pietre in Alb. Acesta este un album apasator, greoi pentru unii ascultatori dar care merita descoperit.

 "In plina ascensiune la momentul aparitiei primului album, considerata de o buna parte a publicului si a presei drept un solid reper al rock-ului romanesc alternativ & grunge, trupa tinde sa se impuna in postura de lider de opinie a generatiei sale.[..]

 Nota generala de profesionism cu care a obisnuit Luna Amara, incepand de la actul artistic si pana la promovare, poate constitui un exemplu pentru orice trupa din tara, inclusiv pentru cele cu firma asa zis mare. " - Muzici si faze

 Concertul are loc vineri, 27 Spetembrie de la ora 20:00

 la Casa Armatei (Parcul Municipal) 

 

Intrarea este libera!
https://www.facebook.com/events/165234087010312/

Inaintea concertului, la ora 16:00, va propunem
si o discutie libera pe tema atitudinii si implicarii civice prin proteste pasnice si nu numai. Discutia il are ca invitat pe Mihnea Blidariu de la Luna Amara si ca punct de referinta protestele impotriva proiectului minier de la Rosia Montana si impotriva exploatarilor miniere cu cianuri in general. 

Mihnea este unul dintre cei mai vechi
si activi membrii "Salvati Rosia Montana" si a fost implicat in multe alte proteste si actiuni civice. 

De ce se protesteaza? Cum s-a ajuns aici? Cum vor continua protestele? Ce se poate inva
ta din reusitele si esecurile actiunilor de pana acum? Cum poate fi adaptata experienta din ultimii 10 ani la alte initiative, fie ele locale, nationale sau internationale? Acestea sunt doar cateva dintre temele generale pe care le propunem pentru intalnirea de vineri. 

Indiferent ca sus
tineti sau participati la protestele din ultima vreme sau, din contra, nu intelegeti de ce se opune atata lume unui proiect care promite locuri de munca, intalnirea de vineri va poate clarifica multe semne de intrebare. 

www.bistritacivica.ro

 

 

0 comentarii2604 vizualizări25 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0