Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 August 2022 - 14587
Bistrita Folk - prima zi de concurs.(45 de poze)

La Sinagoga din Bistrita, a avut loc vineri-22 noiembrie, deschidrea editiei 2013 a Festivalului Concurs de Interpretare de Muzica Folk organizat de catre Asociatia Culturala "Romania din inima mea -Bistrita (ASCRIM)" condusa de catre cant-autorul si jurnalistul bistritean Florin Sasarman. In cadrul ceremoniei de deschidere a festivalului a avut loc si lansarea CD-ului "Calul Albastru" al Adrianei Ausch si a lansarea unui volum de versuri al lui Dinu Olarasu.

Dupa prezentarile de rigoare a urmat recitalul celor 8 solisti si grupurilor ramase in concurs dupa preselectie. Prestatia solistilor si a grupurilor a fost aplaudata de publicul bistritean, care asteapta astazi deliberarea juriului si decernarea premiilor. Mentionam ca Gala Finala si spectacolul solistilor consacrati de muzica Folk din Romania va avea loc astazi, la Teatrul de Vara de pe Pietonal cu incepere de la ora 18:00.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2408 vizualizări23 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0