Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Ovidiu Grovu - gazda Expozitiei Fotografice Nationale "Mirajul Fotografiei 2013"

Luni, 2 Decembrie 2013, incepand cu ora 18:00, in studioul fotografului bistritean Ovidiu Grovu de pe strada Constantin Roman Vivu. nr.1, P.3, va avea loc vernisajul Expozitiei Fotografice Nationale "Mirajul Fotografiei 2013". Mirajul Fotografiei este denumirea un grup de iubitori de fotografie infiintat pe reteaua de socializare Facebook in anul 2011. Acestia au depasit barierele virtualului si au reusit sa se intalneasca de nenumarate ori in decursul acestor ani, sa lege prietenii, sa iasa la fotografiat in diverse locuri din tara, iar anul acesta sa organizeze prima expozitie de grup. Acum doresc sa impartaseasca cu cat mai multi iubitori de frumos cele 51 de lucrari care formeaza aceasta "expozitie mobila".

 Expozitia este una itineranta si a putut fi vizionata pana acum in Pitesti, Ramnicu-Valcea, Braila, Bucuresti si Iasi, urmand ca pana la sfarsitul anului, dupa Bistrita, sa mai ajunga si la Brasov.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial: www.ovidiugrovu.ro, sau pe pagina de Facebook: http://facebook.com/ovidiu.grovu.

 

Deschiderea oficiala a expozitiei din data de 2 Decembrie, ora 18:00, in studioul fotografului Ovidiu Grovu, situat pe strada Constantin Roman Vivu, va cuprinde prezentarea celor 51 de lucrari din intreaga tara si auditia a unor lucrari ale membrilor Clubului Poetic coordonat de Dan Coman si Alexandru Uiuiu. Finalul expozitiei, din data de 5 Decembrie, va fi marcat printr-o sesiune de povestiri in limba engleza a grupului Public Speaking Club al Liceului de Muzica "Tudor Jarda", coordonat de profesoara Alina Tomi, dar si printr-un spectacol de jonglerii  elegante oferit de Black&White Cocktails Bistrita.  

 

Partenerii acestui eveniment sunt Dan Coman si Alexandru Uiuiu - Clubul Poetic, profesor Alina Tomi - coordonator Public Speaking Club, Liceul de Muzica "Tudor Jarda",  Dan Buta - videographer, Oana Milea - Hotel Metropolis, Florin Veres - Black&White Cocktails, Alexandra Tatar - Salon de infrumusetare Carliont.

 

***

 

Ovidiu Grovu

Studio Foto Profesional.

 

0 comentarii2954 vizualizări26 noiembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0