Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Lumea in culoarea talentului.

Joi, 28 noiembrie 2013, ora 18.00, la Complexul Muzeal Judetean Bistrita-Nasaud va avea loc lansarea colectiei vestimentare "Culoarea in viziunea lui Klimt", semnata de designerii Stefania Borodi si Claudia Pop.

Stefania Borodi si Claudia Pop - doua artiste pentru care arta, frumosul, nonconformismul sunt transpuse in creatii vestimentare care dau curs unor noi trenduri in cultura modei.

  Cele doua artiste s-au inspirat in colectia lor din fabuloasele compozitii decorative pe care pictorul austriac Gustav Klimt le-a creat cu atata maiestrie si talent. Este o colectie cu accente pop-rock, cu materiale de diferite texturi: piele, tweed, voal, stofe elastice si insertii de pietre, strasuri si bride lucrate manual. Elementul de noutate il reprezinta pictura lucrata manual direct pe material, inspirata din opera artistului si realizata cu ajutorul culorilor textile.

Prezentarea de moda va fi acompaniata de un vernisaj de pictura al elevilor Colegiului National "Andrei Muresanu" Bistrita si ai Scolii Gimnaziale "Stefan Cel Mare" Bistrita. Lucrarile micilor artisti sunt inspirate tot din universul pictorului Gustav Klimt.

Vom privi impletirea a doua lumi, picturile unor talentati copii si unicitatea unei colectii vestimentare, ambele nascute din aceeasi opera.  

Impreuna, descoperim si cultivam un dram de talent si arta!

 

 

 

Gabriela Montoiu - specialist imagine & relatii publice
Agentia Prompt Communication 
tel/fax: 0363/103754
email: smartprompt@gmail.com, gabriela.montoiu@prompt-mgc.ro 
web: www.prompt-mgc.ro

http://www.facebook.com/mobileprotection#!/pages/Prompt-Communication/183678175003384

 

0 comentarii2786 vizualizări27 noiembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0