Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Balul Culturii Bistritene inlocuieste Gala Premiilor Culturii Bistritene.

Printre cei care ne vor incanta, Daniela Vladescu si trupa Distinto. Primaria Municipiului Bistrita si Centrul Cultural Municipal vor marca Ziua Culturii Nationale si Ziua poetului Mihai Eminescu prin Balul Culturii Bistritene, ce inlocuieste Gala Premiilor Culturii Bistritene. Dupa cum ne declara directorul Centrului Cultural Municipal, prof. Dr. Dorel Cosma, dupa trei editii Gala Premiilor Culturii Bistritene se rebrenduieste prin Balul Culturii Bistritene, ce se va desfasura pe 15 ianuarie la Restaurant Giulia. De aceasta data nu vor mai fi acordate premii (nominalizarile fiind facute la Premiile Bistritei), intrarea se va face pe baza de invitatie, iar tinuta va fi obligatorie. Ca o recunoastere pentru munca depusa tot anul, vor fi invitati toti artistii Bistritei, in onoarea carora vor canta soprana Daniela Vladescu si trupa Distinto.

Eminescu va fi adus mai aproape de noi prin versurile interpretate de Florina si Adrian Gazdaru, de la Teatrul din Bacau. Toata lumea va sta la masa si va urmari spectacolul, vor fi aduse multumiri publice celor care ne-au facut cinste prin prestatia lor artistica in 2013, se va inchina un pahar de sampanie cu gandul la un 2014 la fel de bun ca 2013 pentru cultura bistriteana.

http://www.rasunetul.ro

0 comentarii2590 vizualizări02 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0