Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 26 Martie 2023 - 14587
"Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare" si "Trei poduri peste lume".

Marti, 1 aprilie, editura Curtea Veche organizeaza la Bistrita doua lansari de carte in prezenta ASR Principele Radu al Romaniei. De la ora 13.30 in curtea Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud va fi o actiune adresata elevilor de la ciclul primar. Apoi, de la ora 15.45 la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" va fi o lansare de carte regala "Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare" si "Trei poduri peste lume".
Curtea Veche Publishing invita cititorii si la Nasaud, in aceeasi zi, un pic mai devreme, la ora 11.00. La intalnirile cu elevii, parintii si profesorii pentru promovarea lecturii in randul tinerelor generatii, Alteta Sa va vorbi despre alegerea de a sustine programul "Cartile copilariei", initiat de Curtea Veche Publishing, si de multiplele directii de actiune din cadrul acestuia pentru a readuce lectura printre placerile celor mici. "Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare" de Sandra Gatejeanu-Gheorghe este o minunata carte-album ce prezinta destinul in imagini, de la nastere pana in zilele noastre, al primei femei care va mosteni Coroana Romaniei. "Trei poduri peste lume. Consemnari intre anii 1982 si 2003" de ASR Principele Radu al Romaniei este un jurnal "pe sarite" in care aventura spirituala a actorului care duce texte romanesti si straine pe meridianele (si scenele) lumii se impleteste cu destinul omului de stat, devenit membru al Casei Regale a Romaniei. Misiunea sa, aceea de a purta numele si spiritualitatea romaneasca in lume, de a fi mesager al tarii pentru reintegrarea ei in familia careia de drept ii apartine, lumea democratica, devine un sens si o datorie umana, pe care o indeplineste cu devotament alaturi de intreaga Familie Regala a Romaniei.

0 comentarii2737 vizualizări28 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0