Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Martie 2023 - 14587
Festivalul Usturoiului - prima zi. (110 poze)

Festivalul Usturoiului in Tinutul Contelui Dracula este un eveniment al constrastelor, al momentelor dedicate folclorului si traditiei, pe timpul zilei, dar si distractiei, pe timpul noptii. Trecerea de la spectacolelor de zi, de sambata, 6 septembrie si noapte se face progresiv, astfel incat in programul pregatit sa se regaseasca iubitorii cat mai multor genuri artistice.

Folk-ul are locul sau: de la ora 18.30, pe scena au urcat Ionut Mangu, Ioan Onisor, Roxana Zapartan, Razvan Krivach, din trupa Punct ROM si bistritenii Vasile Bancea si Sorin Borzos.

Seara a continuat cu rock: Alexa Dragu si trupa All 4 One, dansatorii cu foc. Ovidiu Danci a sustinut un moment de balet contemporan, cum n-a mai dansat de cand studia baletul clasic in Munchen, Germania.

REEA Cover Band, cu nasaudeanul Alexandru Ionasc, cunoscut publicului de la concursul de talente X Factor, dupa care Fanfare Shukar, celebra in lumea-ntreaga prin show-urile pe care le-a sustinut.

Iar pentru ca la acest eveniment toti "Gandim la fel, simtim la fel, iubim la fel", a urmat Lidia Buble. Dupa care, DJ Wanda a intrat la butoane!

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2660 vizualizări06 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0