Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 11 Mai 2021 - 14587
Antique Melancolie by Tina Olari. (35 de poze)

Buna mea prietena, si cunoscutul designer bistritean Tina Olari, odata cu lansarea colectiei 2015 de mirese si rochii de lux "Antique Mélancolie", anunta ca "divorteaza" de Tina Style, care devine Tina Olari.
 Colaboratorii ei de o viata de la Sepia Print, care au avut mereu grija de imaginea Tina Style, pregatesc acum un nou logo, alta formula, care sa dea prestigiu si eleganta imaginii Tina Olari.
 Designerul ne spune ca in Barcelona, unde isi desfasoara activitatea acum, iar magazinul si creatiile sale au un impact si un succes rasunator, a decis sa schimbe numele firmei in numele personal, pentru ca acolo, in lumea modei de nivel inalt unde si-a facut prezenta acum cateva luni, designerii evolueaza cu numele personal, astfel creandu-se un brand ce Tina Olari doreste sa il situeze in cele mai inalte locuri in moda de lux.

 Cat despre noua colectie, Tina ne spune ca in propunerea principala pentru 2015, a creat rochii de mireasa si de gala, care prin insasi numele: Antique Mélancolie, induce persoanei care imbraca piese din noua colectie, un aer din alte timpuri, incarcat de stilul baroc, fin, elegant si impunator, prin coloristica  "prafuita" de timp, textura luxoasa si valoroasa a materialelor folosite, accesorii si dantelarie ce dau o imagine parca desprinsa din balurile din castelele de altadata....

 Nota baroc, si textura patinata de timp a creatiilor din colectia 2015, se imbina insa cu energia si puterea femeii moderne, prezentand linii cambrate, feminine,volumetrii care se linistesc brusc prin linii fine, senzuale.

 Prima sesiune foto(a doua parte va avea loc peste doua saptamani), pentru noua colectie, a fost realizata de o echipa profesionala, modele profesionale: Ivette Bal si Silvia Ballus doua catalane autohtone, y Sara Brunette, o frumoasa a emiratelor arabe, hair-style realizat de Eva Casanova Guerra, o recunoscuta in Barcelona pentru stilul  sau, bijuteriile realizate de o creatoare artizana buna prietena si colaboratoare a Tinei: Montserrat Altisen Oliva, fotografie realizata de cumnatul Tinei, Marc Iglesias, un artist fotograf cu mare renume in Barcelona.
 Alaturi de perechea sa Jordi Iglesias, care e mereu alaturi de ea si o sustine in tot si toate, prima sesiune foto a fost un adevarat succes. Urmeaza acum publicitatea in reviste de profil, cataloage de moda, si o buna intrare in internet cu minunatele creatii.

 Dorim prietenei noastre dragi si colaboratoare, mult succes, speram sa vedem creatiile sale si la Bistrita, in special ca ne spunea ca preturile inalte care le ofera acolo, se "aranjeaza" intotdeauna pentru clientele sale de acasa.

 Va prezentam cateva din creatiile sale din colectia 2015 "Antique Mélancolie", restul le veti gasi curand in pagina web Tina Olari, si in retelele de socializare.

 Promitem sa prezentam fotografii si din a doua parte a colectiei, care va cuprinde rochii de zi si rochii de comuniune.

1 comentariu5257 vizualizări16 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0