Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Drumul Crucii Teatru stradal - 6 aprilie 2015 Bistrita.

Primaria Municipiului Bistrita, Centrul Cultural Municipal Bistrita, Protopopiatul Ortodox Bistrita organizeaza in data de 6 aprilie, 2015 spectacolul de strada - DRUMUL CRUCII - spectacol care reda intr-o maniera artistica si pastrand filonul istoric, cele 14 opriri pe care Isus le-a facut pana la crucificare.

          In Bistrita este primul an in care vine " Drumul Crucii" ca spectacol independent de strada in saptamana de dinaintea Pastelui, prin aceasta cautand sa reaminteasca trecatorilor cateva din simbolurile Crestinismului. Nu se face propaganda nici unei biserici ci se vorbeste prin imagini doar despre Isus si crestinism.  Sunt momente de mare dramatism si emotii deosebite care ne transpun intr-o alta perioada istorica.

          Suferintele lui Isus sunt aduse in fata publicului asa cum s-au petrecut faptele atunci. Personaje, atitudini, costume realizate de peste 70 de actori, vor aduce la Bistrita atmosfera Ierusalimului  de alta data. Este un moment unic si cu indemn la meditatie.

 

Evenimentul va incepe de la ora 17:00 si se va desfasura pe traseul Andrei Muresanu - Strada Crinilor - Prefectura Bistrita - Biserica Ortodoxa de la Coroana - Pietonalul Liviu Rebreanu .

 

0 comentarii2926 vizualizări11 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0