Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Caricaturistul Stefan Popa si-a prezentat ultimele creatii la Bruxelles.(25 de poze)

Campionul mondial la caricatura viteza consemnat in nenumarate randuri de Guiness Book dar si rasfatatul primilor ministri, presedintilor si monarhilor din intreaga lume dar si al celor mai cunoscuti oameni de cultura, arta si sport - Stefan Popa-Popa’s si-a prezentat ultimele creatii la sediul Casei romano-belgiene - Arthis din Bruxelles-Belgia.  

             Evenimentul a avut loc in prezenta ambasadorului Romaniei in Belgia, a zeci de europarlamentari si parlamentari romani, jurnalisti, dar si simplii cetateni aflati in trecere sau cu resedinta in Belgia si Bruxelles. Evenimentul s-a inscris in seria manifestarilor cultural artistice dedicate Transilvaniei, Crisanei, Banatului si Maramuresului ca si regiune unitara ce va fi reprezentata acum permanent pe langa Parlamentul European de la Bruxelles.

Maestrul caricaturii romanesti, Stefan Popa-Popa’s a fost prezent la Bruxelles in calitate de reprezentant al Romaniei dar si al judetului Timis si al Banatului pe langa Parlamentul European. Expozitia de caricaturi semnate de Stefan Popa-Popa’s a fost foarte apreciata de cei prezenti care au avut doar cuvinte de lauda la adresa artei si talentului maestrului Pop dar si la adresa tinerilor sau maturilor caricaturisti ce fac parte din Academia de Arte ce poarta numele maestrului.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2800 vizualizări10 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0