Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
InFusion in turneu in Romania.

InFusion Trio a luat fiinta in anul 2011, fiind singura trupa looper din Ungaria a carei membri, toti muzicieni profesionisti, practica deopotriva muzica clasica si muzica usoara. Membrii formatiei:

 

FARKAS Izsák - vioara electronica

Izsák a absolvit Academia de Muzica Liszt Ferenc din Budapesta in anul 2010. Canta la vioara electronica din anul 2005. In prezent joaca rolul principal in piesa Scripcarul pe acoperis, la Vígszínház in Budapesta si este membru a mai multor formatii de jazz, rock si crossover.


SIMKÓ-VÁRNAGY Mihály - violoncel electronic

A absolvit Academia de Muzica Liszt Ferenc, in anul 2005, la violoncel, apoi a studiat chitara bas la Scoala de Jazz din K?bánya. Din 2006 este sef de partida violoncel in cadrul Orchestrei Simfonice Dohnányi Ern?, fiind si membru in mai multe formatii de jazz, rock si crossover. La campionatul mondial Roland Loop, editia din anul 2011 a obtinut locul 2 la finala etapei est-europene.

 

WEISZ Nándor - percutie electronica, voce

Nánci a absolvit Academia de Muzica din München in anul 2000, la percutie, si de atunci este membru al Orchestrei Filarmonicii Nationale Maghiare. Din 2004 este preocupat si de compozitie, muzica electronica, fiind membru in mai multe formatii de jazz, folk si pop.

 In martie 2015 a aparut primul album al formatiei (Loop Me Up) care cuprinde compozitii proprii, dar si prelucrari de folclor. In turneul din Romania vor prezenta acest album, dar si cele mai mari hituri din ultimii ani, ca Maroon5, Calvin Harris, John Newman sau Daft Punk.


Datele si locatiile concertelor din Romania:
23 august, scena New York - Zilele Maghiare din Cluj

24 august, Sinagoga din Bistrita

26 august, Teleki Téka - Valtoarea Mureseana, Tirgu-Mures
27 august, Papa la Soni - Vama Sub Lumini de Oscar, Vama Veche
28 august, Festivalul Rowmania, Tulcea

0 comentarii2611 vizualizări21 august 2015
rss 2.0
rss 2.0