Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
Se pregateste ROCK FALL Cluj Festival Urmat de super concertul: Joe Satriani.

Festivalul de muzica rock va avea loc in perioada 11-13 octombrie (a.c.) la Sala Polivalenta, Cluj-Napoca. Doua zile de concerte cu Stefan Banica JR, VAMA, RoadKillSoda, Phoenix, Vita de Vie si Semnal M prefateaza "unda de soc" a lui Joe Satriani la Cluj-Napoca

 

Cluj-Napoca, 24 august 2015: Legendarul Joe Satriani concerteaza la Cluj-Napoca in 13 octombrie, iar pentru a-l intampina intr-o atmosfera de sarbatoare, spectacolul sau va fi prefatat de alte doua zile de concerte, totul sub genericul primei editii a festivalului ROCK FALL Cluj Festival. 

 

Duminica, in 11 octombrie, pe scena Salii Polivalente vor urca Stefan Banica Jr., VAMA si RoadKillSoda. Luni, este randul clujenilor de la Semnal M, alaturi de Vita de Vie si Phoenix, iar seara de marti, 13 octombrie, ii va fi dedicata in exclusivitate lui Joe Satriani.

 

Show-ul acestuia face parte din turneul mondial "The Shockwave Tour" si va cuprinde unele dintre cele mai apreciate si mai ascultate melodii ale sale, printre care: "The Crush of Love", "Satch Boogie", "Shine On American Dreamer", "Cryin’" sau "Always with me, always with you", de altfel, cea mai iubita piesa din repertoriul indragitului artist. Joe Satriani va fi insotit de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) si Mike Keneally (clape, chitara).

 

Pe 24 iulie Joe Satriani a lansat cel de-al 15-lea album de studio "Shockwave Supernova". Discul a fost inregistrat anul trecut la Skywalker Sound din Lucas Valley, CA, fiind produs de Satch si John Cuniberti, vechi prieteni si colaboratori ai chitaristului. Muzicienii cu care a lucrat pentru inregistrarea noilor compozitii sunt Mike Keneally (clape, chitara), Marco Minnemann (tobe) si Bryan Beller (bas), pe care Satriani ii apreciaza foarte mult. "Shockwave Supernova" contine 15 piese noi si poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al lui Joe Satriani, iTunes si Amazon.

 

Joe Satriani si-a castigat prestigiul international dupa lansarea albumului "Surfing with the Alien" in 1987. Chitaristul a inclus Romania in turneu dupa succesul primului sau concert din Bucuresti, din 2013. El ajunge la Cluj dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte trofee. Si-a inceput cariera prin a preda chitara si i-a avut ca elevi, printre altii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

 

Biletele pentru concertul Joe Satriani din 13 octombrie sunt deja disponibile, cu preturi care variaza in functie de locul dorit in sala: 80 lei pentru categoria a IV-a, 100 lei categoria a III-a, 120 de lei categoria a II-a, 145 de lei categoria I, 165 de lei la categoria PREMIUM, 195 de lei pentru acces in zona VIP, 225 de lei pentru VIP TRIBUNA si 300 de lei pentru VIP LOJA. Acestea pot fi achizitionate de pe site-urile eventim.ro si satriani.funticket.ro. Abonamentele pentru zilele 11 si 12 ale festivalului ROCK FALL Cluj Festival (fara concertul cu Joe Satriani) pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: 65 de lei pentru categoria IV-a, 85 de lei pentru categoria III-a, 105 lei pentru categoria II-a, 130 de lei pentru categoria I, 150 de lei pentru categoria PREMIUM, 180 de lei pentru categoria VIP, 210 de lei pentru categoria VIP TRIBUNA si 285 de lei pentru categoria VIP LOJA. 

 

Organizatorul festivalului ROCK FALL Cluj Festival este QUANTUM MEDIA, promoterului evenimentului de succes - Concert Julio Iglesias - ce a avut loc in primavara acestui an, in luna mai, tot la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

 

 

0 comentarii2590 vizualizări27 august 2015
rss 2.0
rss 2.0