Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Mai 2024 - 14587
Salveaza in calendar data de 13 octombrie: concert Joe Satriani la Cluj !

In deschiderea concertului, clujenii se vor putea bucura de compania chitaristului sud-african Dan Patlansky. Joe Satriani le promite clujenilor o seara exceptionala de rock instrumental, el urcand pe scena alaturi de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) si Mike Keneally (clape, chitara).   Elevii si studentii pot achizitiona bilete cu un discount de 50%. Biletele pot fi procurate de pe site-urile eventim.ro si satriani.funticket.ro. 

Cluj-Napoca, 8 octombrie 2015: Legendarul chitarist de rock instrumental, Joe Satriani, va concerta la Cluj, marti, 13 octombrie, pe scena Salii Polivalente, incepand cu ora 19:30. Satriani a vandut peste 10 milioane de albume in intreaga lume, fiind desemnat cel mai bine vandut chitarist de rock instrumental al tuturor timpurilor si a fost nominalizat la 15 premii Grammy. In deschiderea concertului, clujenii se vor putea bucura de compania chitaristului sud-african Dan Patlansky. "Joe Satriani reprezinta o inspiratie uriasa pentru mine si pentru multi altii. Este cel mai vizionar dintre chitaristi si cel mai influent chitarist al vremurilor noastre. Ma simt extrem de onorat sa impart scena cu el.", afirma Dan Patlansky. 

Show-ul lui Joe Satriani face parte din turneul mondial "The Shockwave Tour" care promoveaza ultimul sau album, "Shockwave Supernova", lansat pe data de 24 iulie si care a ocupat, in prima saptamana de la lansare, locul 19 in Topul Billboard 200 al celor mai bine vandute albume din lume. Turneul a inceput in Franta, pe 17 septembrie, si se va termina la Londra, pe 10 noiembrie. Chitaristul a inclus Romania in turneu dupa succesul primului sau concert din Bucuresti, din 2013. 

Joe Satriani le promite clujenilor o seara exceptionala de rock instrumental, el urcand pe scena alaturi de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) si Mike Keneally (clape, chitara). Concertul va cuprinde unele dintre cele mai apreciate si mai ascultate melodii ale sale, printre care: "The Crush of Love", "Satch Boogie", "Shine On  American Dreamer", "Cryin’" sau "Always with me, always with you", de altfel, cea mai iubita piesa din repertoriul indragitului artist.

 Satriani are o istorie remarcabila in lumea muzicii, castigand prestigiul international dupa lansarea albumului "Surfing with the Alien", in 1987. El a fost, mai apoi, convins de Mick Jagger sa cante alaturi de acesta in primul sau turneu solo din 1988. Joe Satriani a colaborat, de asemenea, cu Deep Purple, Alice Cooper, Blue Öyster Cult si Spinal Tap. In prezent, el este parte din grupul de rock Chickenfoot, format din Sammy Hagar si Michael Anthony de la Van Halen, si Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.

 Biletele pentru concertul Joe Satriani din 13 octombrie sunt deja disponibile, cu preturi care variaza in functie de locul dorit in sala: 80 lei pentru categoria a IV-a, 100 lei categoria a III-a, 120 de lei categoria a II-a, 145 de lei categoria I, 165 de lei la categoria PREMIUM, 195 de lei pentru acces in zona VIP, 225 de lei pentru VIP TRIBUNA si 300 de lei pentru VIP LOJA. La cererea expresa a artistului Joe Satriani, exista o promotie pentru elevi si studenti care pot achizitiona bilete cu un discount de 50%. Biletele pot fi procurate de pe site-urile eventim.ro si satriani.funticket.ro.

 Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj. 


———————————————

Persoana de contact:Adrian Gog,

PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii2842 vizualizări08 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0