Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Peste 6 000 de spectatori la concertul superstarului Joe Satriani de la Cluj.

Interesul pentru concertul organizat de Quantum Media s-a dovedit a fi atat de mare incat a fost deschis si inelul superior al arenei de la Sala Polivalenta. Joe Satriani: "A fost o seara extraordinara, ne-am simtit minunat atat eu cat si membrii echipei. Publicul a fost foarte primitor si entuziast, ne-am dori sa-l avem alaturi de noi pentru restul turneului "The Shockwave Tour"". Cluj-Napoca, 16 octombrie 2015: Legendarul chitarist de rock instrumental, Joe Satriani a concertat la Cluj in data de 13 octombrie 2015, la Sala Polivalenta, oferindu-le celor peste 6000 de clujeni o seara exceptionala de rock instrumental. El a urcat pe scena alaturi de membrii trupei sale Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) si Mike Keneally (clape, chitara). Showul a fost deschis de talentatul chitarist sud african Dan Patlansky.

 Interesul pentru concertul organizat de Quantum Media s-a dovedit a fi atat de mare incat a fost deschis si inelul superior al arenei de la Sala Polivalenta.

 Joe Satriani, considerat cel mai important artist care a concertat la Cluj de la deschiderea
Salii Polivalente a fost profund impresionat de publicul clujean. El a declarat: "A fost o seara extraordinara, ne-am simtit minunat atat eu cat si membrii echipei. Publicul a fost foarte primitor si entuziast, ne-am dori sa-l avem alaturi de noi pentru restul turneului "The Shockwave Tour"."


 Turneul, care promoveaza ultimul sau album, "Shockwave Supernova", lansat pe data de 24 iulie, a inceput in Franta pe 17 septembrie si se va termina la Londra pe 10 Noiembrie (a.c.).

 Organizatorul evenimentului a fost QUANTUM MEDIA, promotorul unui alt eveniment de succes ce a avut loc in primavara acestui an, in luna mai, tot la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca - Concertul Julio Iglesias.

   Cristian Petica, Director Executiv Quantum Media a precizat: "Ne bucuram ca am putut aduce la Cluj, inca o data in acest an, un alt artist de renume din lumea muzicala internationala. Reactiile primite dupa eveniment, atat din partea invitatilor cat si a publicului au fost extrem de pozitive. Multumim partenerilor si tuturor celor care ne-au sustinut in acest proiect. Speram sa bucuram si pe viitor publicul clujean cu noi evenimente de succes."

 Concertul Joe Satriani de la Cluj din data de 13 octombrie 2015 a fost organizat in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.


———————————————


Persoana de contact:

Adrian Gog, PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii2849 vizualizări16 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0