Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 15 August 2022 - 14587
De la Miss Transilvania la modelingul international.

In august 2015 MissTv Romania si Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" au organizat la Bistrita concursul Miss Transilvania 2015! Printre participante s-a aflat si Mihaela Sbazo , din Beclean , care a ocupat locul al III-lea. Mihaela isi dorea o cariera internationala de model, lucru care s-a intamplat cu ajutorul MissTv Romania.

Acum ea se afla la Seul pentru o serie de sedinte foto si urmeaza alte contracte in Asia si Europa.

"MissTv a continuat colaborarea cu Mihaela si dupa finalizarea concursului Miss Transilvania 2015. Ea a fost invitata de mai multe ori la Bucuresti la evenimentele noastre si a castigat si titlul Miss Fotbal 2015. La MissTv a fost remarcata de reprezentatii unor renumite agentii de modele internationale care au invitat-o pentru o serie de  sedinte foto. Mihaela e o fata foarte frumoasa, talentata si serioasa. Are toate sansele sa ajunga un model de top. Ne bucuram ca am reusit sa fim parte la succesul ei." 

" Momentan ma aflu in Seul. E prima mea experienta internationala  in lumea modelingului si sunt foarte bucuroasa ca am avut aceasta sansa. Primele zile aici au fost mai dificile deoarece a trebuit sa ma adaptez cu fusul orar, cu mancarea , cu mentalitatea. Am avut mai multe sedinte foto.Am avut timp si sa descopar orasul, sa ma plimb, sa fac poze. E o lume diferita dar frumoasa!  M-am inscris la Miss Transilvania la sugestia mamei mele si de atunci am primit mai multe propuneri de colabore de la agentii internationale."

  MissTv a inceput campanie de inscriere pentru evenimentele anului 2016! Tinerele care doresc sa participe la evenimentele MissTv  (Miss Transilvania, Miss Bikini Romania, Miss Fotbal, Miss Sport, Miss Europa de Est etc) se pot inscrie pe email: misstv2000@gmail.com sau facebook: MissTv. Conditii: varsta 16-26 ani, inaltime minima 1.70. Trimite-ti o scurta prezentare si cateva poze naturale.

 Am atasat poze de la sedintele foto ale Mihaelei din Asia si un link de prezentare realizat de MissTv.

https://vimeo.com/146114402

 

 Georgia Dragan - director MissTv 

 tel 0744433833

0 comentarii2408 vizualizări20 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0