Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
"femei, iubiri, poeme".

Cea mai proaspata carte iesita de sub tipar a editurii "Charmides" este volumul de versuri: "femei iubiri poeme", al poetului bistritean, Atila Racz, care ne impartaseste dupa 10 ani de tacere, viata traita intr-o lume virtuala, dar paradoxal, debordant de reala si vie, ademenitoare.
Poetul chiar daca traieste in Irlanda, spiritual, ramane fidel pamantului, care l-a plamadit, de aceea poemele sunt intr-o cautare permanenta, al celui ramas in suflet, al celui care imbraca tonalitatile grave, dureroase, profunde, in rochiile si miresmele femeilor fantasmatice, senzuale, lascive, astfel ca poemul/poezia, dispune nu indispune, vine inspre cititor cu darnicie, cu simplitatea cantului si descantului, descifreaza nu incifreaza, vrea si reuseste sa te apropie, sa te mangaie, sa se daruiasca. Iata de ce poetul merita atentia cititorului.
Asa cum editura "Charmides" ne-a obisnuit de-a lungul anilor, cu aparitii editoriale surprinzatoare, de inalta tinuta literara, care au adunat aproape toate premiile literare din domeniul editorial, va propune acum spre lectura volum de versuri "femei iubiri poeme" al poetului Atila Racz, coperta si grafica: Arpad Racz, prefata: Octavian Soviany.
Daca vreti sa petreceti iubirea pana in miezul inimii , va invitam cu drag in data de 09.06.2016, ora 19, Sinagoga, la lansarea acestui volum de versuri, urmat de recitalul de poezie "Poetul si muza - suflete pereche" pe versurile aceluiasi autor, cu participarea actorilor Camelia Dinca-Ion si Sorin Sandu, scenariul si regia Ioan Emil Teodorescu, producator Centru Judetean pentru Cultura Bistrita - Nasaud.

0 comentarii2737 vizualizări03 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0