Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Mai 2024 - 14587
"AXIS MUNDI ( II) " - Andreea Rus.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita joi, 16 iunie 2016 la vernisajul expozitiei de arta vizuala  "AXIS MUNDI ( II) ", semnata Andreea Rus. Evenimentul se va desfasura de la ora 17.00, la Casa Argintarului, strada Dornei, nr.5. Amfitrionii manifestarii vor fi Alexandru Gavrilas, manager al Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud si Vasile Duda, critic de arta.

Andreea Rus este artista vizuala, absolventa a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, sectia pictura si doctor in arte plastice si decorative din anul 2010.

A reprezentat Romania la diverse expozitii internationale de pictura, bienale, trienale si festivaluri de arta din Italia, Polonia, Republica Moldova, Malta, Ungaria, Slovacia etc.

A deschis peste 17 expozitii personale de pictura in tara si in afara tarii si a participat la peste 80 de expozitii colective. In palmaresul artistei se regasesc numeroase premii pentru pictura obtinute la concursuri nationale si internationale.

 Va asteptam cu drag!

 

      Manager,

Alexandru Gavrilas.

0 comentarii2793 vizualizări14 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0