Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
"Luneta Cuvintelor 2" de Ioan Lazar.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita vineri, 15 iulie 2016 de la ora 1700 la "Casa Argintarului" Bistrita din str. Dornei nr.5  la  lansarea  celui de-al doilea volum - Luneta Cuvintelor a scriitorului jurnalist Ioan Lazar.  Este vorba despre o culegere de texte, aparute in ultima  perioada in ziarul Rasunetul. Paginile reunite in copertile acestei carti reflecta secvente din viata cotidiana a celor ce citesc ziarul la care scrie autorul.

          Potrivit opiniei colegului sau prof.Adrian L. Manarca:  "Ioan Lazar, in cei peste 25 de ani de presa, nu si-a uitat meseria initiala si stie sa fie dascal de gradul unu, incercand sa ramana el insusi si sa nu uite ca singurul stapan real al ziaristului sau jurnalistului, doua substantive perfect sinonime si egale, este Maria Sa cititorul, cel ce te cumpara si-ti alimenteaza sentimentul, sentimentele, ca esti important, ca esti util".

          Va asteptam cu drag!

 

          Manager,

 Gavrilas Vasilichi George Alexandru.

0 comentarii3437 vizualizări14 iulie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0