Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 11 Mai 2021 - 14587
Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte.

Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte!, organizat de Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud are ca scop principal coalizarea comunitatii. Ca obiective ne propunem promovarea a doua activitati extrem de sanatoase: lectura si alergarea in aer liber. Competitia este destinata amatorilor. Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte! are loc in Bistrita si consta in parcurgerea traseului stabilit de organizatori. Crosul va avea punctele de Start si Sosire in curtea bibliotecii, din Str. Alexandru Odobescu, nr. 11, apoi se va continua in Parcul Central unde, in functie de categorie, se vor parcurge 1 tura (aprox. 2 km) sau 2 ture (aprox. 4 km). Cu 300 m inainte de sosire fiecare participant va primi o carte cu care va trebui sa treaca linia de finish. Cartea va ramane la participant.

Pentru detalii va rugam sa lasati un mesaj privat pe pagina de facebook a bibliotecii. Persoana de contact: Alina Diana Pop, telefon 0720890746 sau email: ra0207@yahoo.com.

Pentru inscrieri:   https://goo.gl/forms/L2IZBYGPGQfjdMIh2

REGULAMENT

Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte!

Fiecare participant la Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte! trebuie sa respecte prezentul regulament pentru a putea participa la competitie.

ORGANIZATOR

Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte! este organizat de Biblioteca Judeteana George Cosbuc Bistrita Nasaud. Are ca scop principal coalizarea comunitatii. Ca obiective ne propunem promovarea a doua activitati extrem de sanatoase: lectura si alergarea in aer liber. Competitia este destinata amatorilor.

TRASEU

Crosul Cosbook - Ale(r)g o carte! are loc in Bistrita si consta in parcurgerea traseului stabilit de organizatori. Crosul va avea punctele de Start si Sosire in curtea bibliotecii, din Str. Alexandru Odobescu, nr. 11 apoi se va continua in Parcul Central unde, in functie de categorie, se vor parcurge 1 tura (aprox. 2 km) sau 2 ture (aprox. 4 km). Cu 300 m inainte de sosire fiecare participant va primi o carte cu care va trebui sa treaca linia de finish. Cartea va ramane la participant.

INSCRIERE

Prin inscrierea in concurs, concurentii accepta si isi asuma integral prezentul regulament. Pentru a putea lua startul, trebuie completat formularul de inscriere.

CATEGORII

Feminin 12 - 18 ani

Masculin 12- 18 ani

Feminin 18 + ani

Masculin 18+ ani

Family - un copil (< 12 ani) insotit de unul dintre parinti.

DOCUMENTE DE INSCRIERE

Formular de inscriere completat si transmis online sau semnat inainte de start.

Declaratie pe proprie raspundere (se vor gasi la masa inscrierilor, in ziua concursului)

ECHIPAMENT OBLIGATORIU

Incaltaminte sport

Numar de concurs ridicat de la organizator

CRONOMETRARE

Cronometrarea se face la secunda, castigator fiind declarat concurentul care ajunge primul la linia de sosire dupa parcurgerea integrala a traseului si cu respectarea prevederilor prezentului regulament.

PREMII

Se premiaza cu pachete de carti, tricouri si diplome primele trei locuri de la fiecare categorie. Toti participantii vor primi cate o carte si o medalie de finisher.

FORTA MAJORA

In caz de vreme nefavorabila, organizatorul poate modifica traseul sau anula/amana concursul, concurentii urmand sa fie anuntati prin email, telefonic sau la fata locului. Totodata, informatii se vor gasi si pe pagina de facebook a evenimentului..

Au fost personalizate pentru Crosul Cosbook 150 de carti de la Curtea Veche Publishing, partener al evenimentului. De asemenea, vor mai fi oferite vouchere din partea unei cafenele din oras si a altor sponsori locali.

Multumim, Curtea Veche! Multumim, Daniel Vaduva! De asemenea, Metropolis, Alexandra Nagy (New Art of Body Gym), blo.ro., Amaretto Caffe, Armonia Naturii sustin Crosul Cosbook!

La finalul evenimentului, cei prezenti vor putea viziona un film la Clubul Cosbook din cadrul Bibliotecii Judetene.

0 comentarii3619 vizualizări23 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0