Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Mike Godoroja & Blue Spirit live la Nasaud.

Duminica, 30 octombrie 2016, la Casa de Cultura ‘‘Liviu Rebreanu’’ din Nasaud, incepand cu ora 1900, MikeGodoroja&Blue Spirit va invita la un concert live de exceptie.  Spectacolul spune o poveste despre blues si rock, country, jazz si muzica progresiva, puse in valoare de instrumentele expresive si inedite (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, kazoo etc) si claviaturi din perioada de aur a rock-ului si blues-ului, care creaza sonoritati vintage-moderne (orga Hammond a lui Jon Lord sau Keith Emerson, orga Vox Continental a lui Ray Manzarek (The Doors), clavinetul D6 pe care l-a facut celebru Stevie Wonder sau pianul Fender Rhodes al lui Chick Corea).

 

Pe scena vor dialoga doua generatii de artisti: Mike Godoroja si Othello (Florentin Milcoff), parteneri artistici de o viata, la care se adauga tobosarul Dan Socheri, care aduce substanta si nota legendara a muzicii rock-blues a anilor ~70 si garda tanara alcatuita din ghitaristul Alin Paun, basistul Andrei Iorga si sound-designer-ul Henry Demi, poli-instrumentisti si exploratori ai teritoriilor muzicale actuale.

 

Mike Godoroja & Blue Spirit s-au impus pe scena romaneasca prin blues-ul "elastic", condimentat cu jazz, rock, folk, country si traditionale modele romanesti, prin colaborarea cu alti artisti importanti ca Iris sau Felicia Filip si prin inspiratia cu care aduc de fiecare data o abordare noua, in care spectatorul e invitat sa participe direct la poveste. Mike Godoroja a realizat timp de douazeci de ani emisiuni de radio si televiziune dedicate muzicii si artistilor si a fost producatorul muzical al intamplarilor care i-au adus in Romania pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer.

 

"Suntem onorati sa cantam la Nasaud, va promitem o seara cu dragoste de muzica si de oameni si va rugam sa aveti o viata frumoasa!" ne-a declarat Mike Godoroja, parafrazand una din celebrele lor melodii.

 

Biletele sunt puse in vanzare la sediul Centrului National de Informare si Promovare Turistica Nasaud, intre orele 1000-1700. Pretul unui bilet intreg este 9 lei, iar pretul redus, pentru elevi, studenti si pensionari, este 5 lei. 

Partenerii Casei de cultura ‘‘Liviu Rebreanu’’ Nasaud la organizarea acestui eveniment sunt: Primaria si Consiliul local Nasaud, Centrul National de Informare si Promovare Turistica Nasaud, Centrul de Voluntariat Nasaud.

 

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de o seara cu muzica buna!

 

Persoana de contact (pt. artist):                                

Laura Sgarcitu, PR Manager

+40 723 905 446, Mike_bluespirit@godoroja.ro

 

Persoana de contact (pt. organizatori):

Silviu Rus, Manager Casa de cultura ‘‘Liviu Rebreanu’’ Nasaud

+40 747 032 159, silviu.rus_bn@yahoo.com

0 comentarii5026 vizualizări25 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0