Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Vesti excelente despre concertul celui mai popular tenor al lumii, ALESSANDRO SAFINA!

Din 1 noiembrie, ai bilete incluse in pachet promotional! Charmantul tenor italian, Alessandro Safina, ii va incanta pe spectatorii din Cluj in cadrul unui concert magic grandios ce va avea loc pe 14 decembrie la Sala Polivalenta din Cluj. In acompaniamentul unei orchestre simfonice, Alessandro Safina va interpreta in maniera sa inconfundabila, melodii arhicunoscute publicului din intreaga lume, precum "O sole mio", "Santa Lucia", "Il Mondo" "Don t cry for me Argentina" sau "Besame Mucho".

Printre piesele de rezistenta incluse de artistul italian in playlist-ul concertului de la Cluj se numara si: "Guarda Che Luna", "Insieme a te"  sau melodia "Luna (Only You)", care figureaza pe coloana sonora a serialului "Clona", adorata de spectatorii romani.

Cu pasiunea specific latina, interpretarile lui Alessandro Safina vor rezona cu vibratia emotiei si bucuriei din pragul sarbatorilor de iarna, completate de momente muzicale inedite. Atmosfera adecvata a serii va fi intregita cu amintiri, scurte povestiri din viata artistului, pline de amuzament. Indiferent de varsta sau gusturi muzicale, concertul Alessandro Safina din data de 14 decembrie  va fi cu siguranta alegerea perfecta a celui mai inspirat cadou al lunii decembrie.

O amintire muzicala ce va ramane in sufletul fiecaruia pentru totdeauna!

Impartaseste aceasta bucurie cu cei dragi si profita de oferta speciala configurata de organizatorii evenimentului. Biletele, existente in noul pachet promotional "1+1 gratis" sunt disponibile incepand cu data de 1 noiembrie 2016. Din acest moment, puteti cumpara doua bilete, platind doar unul, indiferent de categoria de loc.

Va reamintim ca biletele se pot achizitiona atat online de pe www.bilete.ro si www.eventim.ro precum si de la  magazinele partenere ale acestora - Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV,  de la Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) si 63 lei (Categoria a IV-a).

Alessandro Safina a concertat pe cele mai prestigioase scene si are o cariera stralucitoare in domeniul operei. A colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Popularitatea tenorului italian a cunoscut o crestere incepand cu anul 2000. Aceasta ascensiune a renumelui se datoreaza viziunii lui Alessandro Safina asupra muzicii clasice, pe care o imbina cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de incadrat, si pe care acesta il numeste "Opera-Rock".

0 comentarii3115 vizualizări01 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0