Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
Expozitia de pictura a artistilor plastici Radu Hangan si Marian Coman.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita joi, 08 decembrie 2016, de la ora 17.00 la vernisajul expozitiei de pictura a artistilor plastici Radu Hangan si Marian Coman, care va avea loc in salile de Arta Contemporana a Complexului Muzeal Bistrita -Nasaud din str. Gen. Grigore Balan nr.19.

          Artistul Radu Hangan  se integreaza in generatia lui, intre cei care comunica altfel,  unde  detaliile nu par sa fie importante daca ideea generala a fost transmisa, de fapt nici nu mai conteaza daca culoarea este obtinuta dintr-un pigment stors bine din tub sau este un colaj luat rapid dintr-o musama, dintr-o draperie sau dintr-un obiect uitat sa mai fie reciclat.

          Marian Coman este un maestru al liniei, al constructiei plastice bazate pe expresivitatea formelor anatomice, pe obiectivitatea atemporala a caracteristicilor corpului uman. Cu aceste principii artistul se individualizeaza in spatiul artelor plastice contemporane, dominate de idei si concepte abstracte.     

           Prezinta: istoric de arta prof. Vasile Duda.  Va asteptam cu drag!

 

          MANAGER,

    Alexandru Gavrilas.

 

0 comentarii3220 vizualizări07 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0