Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Inaugurarea American Shelf.

Ambasada S.U.A. la Bucuresti si Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud au placerea de a va invita la inaugurarea Raftului American (American Shelf).  Evenimentul va avea loc marti, 21 martie, de la ora 14:30, la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, str. Alexandru Odobescu nr. 11, Bistrita.

  American Shelf reprezinta o donatie de carte - lucrari de referinta, literatura americana clasica si contemporana, literatura pentru copii si tineret, lucrari de metodica a predarii limbii engleze, materiale pentru perfectionarea cunoasterii limbii engleze, continuarea studiilor in S.U.A., precum si carti despre politica externa, istoria si geografia Statelor Unite.  Colectia ofera acces la resurse despre S.U.A., cultura si valorile americane.

  Donatia va fi oferita de dl. Hans Klemm, Ambasadorul S.U.A. in Romania, si va intra in patrimoniul Bibliotecii spre a sta la dispozitia profesorilor, elevilor si a publicului interesat.

 

 

Va asteptam cu placere!

0 comentarii2884 vizualizări17 martie 2017




rss 2.0
rss 2.0