Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Complexul Muzeal BN si Universitatea de Arta si Desing Cluj-Napoca organizeaza epozitia cu vanzarea "Ambientala" de arta decorativa.

Sunt expuse lucrari unicat din ceramica, sticla si metal. Vernisajul expozitiei a avut loc astazi 19 aprilie de la orele 17.00. La eveniment au participant renumiti artisti plastici si specialisti in domeniu din BN si in Cluj. Printre acestia amintim pe Miron Duca, Marcel Lupse si muzeograful Rodica Barna. Expozitia va fi deschisa 2 saptamani  timp in care bistritenii pot vizita si chiar cumpara exponatele. Acestea au preturi cuprinse intre 10 lei o mica figurina si pana la cateva sute de lei piesele mai mari si mai complexe. Specialisti in arta considera ca este o ocazie de exceptie pentru iubitorii de arta sa achizitioneze lucrari foarte interesante. Acest lucru s-a dovedit adevarat deoarece la doar cateva ore dupa vernisajul expozitie aproape jumatate din lucrari au fost cumparate de iubitorii de arta din Bistrita.

0 comentarii2772 vizualizări20 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0