Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Martie 2023 - 14587
LUMEA IMAGINILOR.

TREIZECI SI TREI DE PASI. DE LA PICTURA FLAMANDA SI FRANCEZA A SECOLELOR XVI - XVIII PANA LA PICTURA ROMANEASCA CLASICA SI CONTEMPORANA. Expozitie de pictura cu vanzare organizata de GALERIA CONCENTRIC / BISTRITA incolaborare cu GALERIA ROMANA / BUCURESTI. 

Curatori: EMIL ENE si OLIV MIRCEA

 Amfitrion: MARIN ECEDI

 Vernisajulexpozitiei: Vineri, 9 iunie 2017, ora 18.00

 Autori:

ALEXANDRU CIUCURENCU / ION GRIGORE / IOSIF ISER /

DAN PALADE / EVA CERBU / MIHAI SARBULESCU /

F. BAILLY / CAVALIERE GIOVANNI MILO /

CONSTANTIN FLONDOR / HOREA PASTINA /

CHRISTIAN PARASCHIV / ION GRIGORESCU /

AURELIU RAZVAN IONESCU / GHEORGHE VANATORU /

OCTAV BANCILA / ROMEO STORCK / ALIN GHEORGHIU /

JULES PERAHIM / SABIN BALASA / AUREL BAESU /

HORIA BERNEA

 

 

Multumesc

Marin Ecedi.

 

 .

 

 

Situata in mijlocul agitatiei urbane din centrul capitalei, Galeria Romana gazduieste in salile sale cu aer aristocratic mici comori estetice ce incanta privitorul. De la arta plastica a clasicilor romani pana la expozitiile artistilor contemporani consacrati, de la arta europeana pana la expozitii ale unor artisti contemporani internationali recunoscuti, la Galeria Romana gasiti o perspectiva noua, proaspata, care trece dincolo de expunerea rece, impersonala a operei de arta. O echipa experimentata si plina de daruire va sta la dispozitie, facilitandu-va descoperirea dialogului cu lucrarile si cu povestile din spatele acestora.

 

 

Galeria Concentric este o galerie tanara. Ea s-a inaugurat pentru public in primavara anului 2017. Deviza galeriei: "Arta este bucuria inimii". Galerie privata pe care publicul bistritean i-o datoreaza lui Marin Ecedi.

Organizatorii expozitiilor cheama inspre galerie un public care trebuie sa devina atent la valorile culturii autentice si la felul in care cultura vizuala se exprima prin "produse" de excelenta. La acest efort se alatura acum, iata, Galeria Romana din Bucresti, care, solidar, intinde o mana catre publicul si colectionarii bistriteni.

In timpul expunerii va veti putea intalni cu lucrari care apartin patrimoniului vizual european si romanesc.

 

 

 

0 comentarii2842 vizualizări07 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0