Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 August 2022 - 14587
"Fabrica de idei estivale", cu flori, fluturi si o gradina 3D.

Cincizeci de copii au venit marti 18 iulie 2017, la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc", la Atelierul de Handmade, pentru a-si antrena imaginatia si indemanarea in confectionarea de flori. Asa am aflat cu totii de la coordonatoarea atelierului, Maria Nagel, ca in vara aceasta se va lucra la confectionarea unei adevarate gradini 3D, pe care vizitatorii o vor putea admira tocmai la incheierea proiectului "Vacanta la Biblioteca - Fabrica de idei estivale".

 "La sfarsitul atelierului, vom avea o gradina cu flori si fluturi, dar si cu un copacel in care vom pune fete zambitoare pe care vom trece numele fiecarui copil care a participat la acest atelier. Daca astazi am facut flori, data viitoare vom face fluturi, dupa care, in urmatorul atelier, vom desena raul si pe el vom lipi anumite panglici, ca sa facem valurile. Pe urma vom face copacul si fetele zambitoare, pana la sfarsitul atelierului, in 22 august, cand vom avea si o expozitie si ne vom face si fotografia de grup si ne vom prezenta lucrarea", ne-a destainuit creatoarea handmade, Maria Nigel.

 Va reamintim ca Atelierul Handmade are loc la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" din Bistrita, in fiecare zi de marti, intre orele 9.30 - 11.00.

 Tot marti s-a desfasurat si Atelierul de limba franceza "ABC en français", coordonat de doamna profesoara Elena Cojocaru.

 Portile Bibliotecii Judetene "George Cosbuc" raman deschise tuturor elevilor si copiilor si pe parcursul verii, pentru ca programul "Vacanta la Biblioteca - Fabrica de idei estivale" se va intinde pana in data de 26 august. 

 

0 comentarii2401 vizualizări19 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0