Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 August 2022 - 14587
"Muzica la Altitudine".

Asociatia Culturala "Muzica la Altitudine" organizeaza masterclass-ul  "Muzica la Altitudine"  la Poiana Stampei  (judetul  Suceava). La acest masterclass participa 22 de cursanti  avand varste cuprinse intre 13 si 29 de ani. "Pasii" cursantilor  in editia aniversara ce incununeaza cinci ani de eforturi sustinute, sunt indrumati de catre violoncelistul  Razvan Suma - Director al Orchestrelor si Corurilor Radio Romania si violonistul Stefan Horvath - concertmaestru  la Orchestra Simfonica din Basel si concertmaestru invitat la Colegium Musikum Basel si Orchestra Simfonica din Berna.

In acest an aniversar invitatul  evenimentului este Dan Dediu, compozitor, fost rector al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, care va sustine seminarii relationate cu complexitatea muzicii.

Corepetitoare la masterclass-ul "Muzica la Altitudine" sunt pianistele  Arva Edit-Mihaela si Agavriloae-Barbu Anta.

Concertele finale vor avea loc in data de 22 iulie la Casa de Cultura din Poiana Stampei in cadrul Festivalului Flori de pe Dorna de la Poiana Stampei  incepand cu ora  17.00 si in data de 26 iulie la Sinagoga Bistrita incepand cu ora 17.00.

Coordonator al evenimentului: Cristina Istrate.

Parteneri ai evenimentului: Institutul Cultural Roman, Primaria Poiana Stampei, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita, Societatea de Concerte Bistrita, BMW Romania.

Partener media: Radio Romania prin posturile Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical.

 

 

0 comentarii2436 vizualizări20 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0