Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Caravana TIFF aduce filme de Oscar si povesti de iubire la Nasaud.

Caravana TIFF ajunge intre 4-6 august la Nasaud, pentru trei seri de proiectii in aer liber, de la 21.45, in Parcul de langa Casa de Cultura "Liviu Rebreanu". Spectatorii se vor delecta cu trei filme care au facut valuri in ultimul an: Povestea iubirii, cea mai noua productie semnata de Radu Mihaileanu, o ecranizare a bestseller-ului cu acelasi nume, filmata partial in Transilvania, Dalida, un film biografic emotionant bazat pe viata legendarei cantarete, si In lumina lunii/ Moonlight, castigatorul Oscarului pentru Cel mai bun film anul acesta.

Intrarea este libera.

Ajunsa la a opta editie, Caravana TIFF este unul dintre cele mai ample proiecte aleFestivalului International de Film Transilvania, peste 30.000 de spectatori urmarind filme in aer liber anul trecut, intre lunile iulie si septembrie.

Program 4-6 august, 21.45

Parcul de langa Casa de Cultura "Liviu Rebreanu"

Vineri, 4 august

Povestea iubirii / The History of Love (r. Radu Mihaileanu)

Franta, Canada, Romania, SUA, 134 min

 

New York, secolul 21. Leo, un batran imigrant polonez, traieste rememorand marea iubire a vietii sale. La celalalt capat al metropolei, in Brooklyn, adolescenta Alma isi da seama cu uimire ca s-a indragostit de chipesul ei coleg de clasa. Nimic nu pare sa-i lege pe batranul Leo si pe tanara Alma. Si cu toate acestea... Cel mai nou film al lui Radu Mihaileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould. Filmat partial in Transilvania!

Trailer: https://goo.gl/rNcLFa

 

 

Sambata, 5 august

 

Dalida (r. Lisa Azuelos) | Franta, 124min

Un film biografic emotionant bazat pe viata legendarei cantarete Dalida. Nascuta in Cairo, a devenit celebra in anii 50, cantand in franceza, spaniola, araba, ebraica, germana si italiana. A jucat in filmul A sasea zi, al lui Youssef Chahine. In 1987 s-a sinucis in Paris, dupa ce a vandut mai bine de 130 de milioane de discuri in intreaga lume.

Trailer: https://goo.gl/aR9Bsp

 

 

 

Duminica, 6 august

In lumina lunii/ Moonlight (r. Barry Jenkins) | SUA, 111min

Filmul urmareste un tanar american de culoare, din copilarie si pana la maturitate, in timp ce se straduieste sa-si gaseasca sensul in lume. O poveste delicata despre un subiect (inca) tabu din lumea afro-americana. Marele castigator al Oscarurilor de anul acesta: Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat si Cel mai bun actor intr-un rol secundar. Peste 150 de premii in festivaluri din lumea intreaga.

Trailer: https://goo.gl/FceyHX

Detalii: www.tiff.ro si www.facebook.com/caravanatiff.

 

 

Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociatia Festivalul de Film Transilvania, cu sprijinul Europa Cinemas si al Centrului National al Cinematografiei.

Sustinut de: Staropramen, UPC, Romgaz

Eveniment co-organizat de Casa de Cultura "Liviu Rebreanu", Nasaud

Cu sprijinul: Primariei Nasaud si Consiliului Local Nasaud, Centrului de Voluntariat si Centrului National de Informare Turistica Nasaud

Parteneri media: Europa FM, Zile si nopti

Partener de monitorizare: mediaTRUST

 

0 comentarii2835 vizualizări25 iulie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0