Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Festivalul Colibita Folk Fest.

Peste cateva zile, Colibita va gazdui din nou manifestarea cu numarul sase a festivalului Colibita Folk Fest. Acesta se va desfasura in incinta Complexului Turistic FISHERMAN S, pe malul lacului. Asa cum v-am obisnuit si in anii precedenti, evenimentul se va deschide de la orele 18.00 cu Open Stage, adica vor urca pe scena de la aceasta ora, tineri iubitori de muzica folk intrpretand cateva cantece. Precizez ca in acest an nu vor fi jurizati, asa ca vor beneficia doar de o Diploma de Participare la acest festival.

          Incepand cu orele 20.00, consacrati ai scenei folk, va vor incanta cu cantecele lor frumoase. Pentru ziua de vineri, 18 August, isi vor   da concursul, printre altii, Antonia&Tudor Ivascu din Bistrita, Daniel Iancu, Catalin Condurache, Florin Sasarman&Alexandru Filip, Vali Serban si NICU  ALIFANTIS. 

          Pentru seara de sambata, 19 August, programul va fi la fel: de la orele 18.00 Open Stage si de la orele 20.00 recitaluri. Cei care vor incheia aceasta manifestare sunt Sorin Gazdac din Nasaud, Raluca Cismaru, Titus Constantin&Rodica Boldorea, DINU OLARASU, MIRCEA BODOLAN si VICTOR  SOCACIU. PRETUL UNUI BILET DE INTRARE PENTRU O SEARA, ESTE DE ZECE LEI.

         Consiliul Judetean prin CENTRUL JUDETEAN pentru CULTURA Bistrita-Nasaud si Primaria Comunei BISTRITA-BARGAULUI au fost principalii finantatori ai festivalului, alaturi de oameni inimosi care in fiecare an fac ca muzica folk sa aiba parte de o noua  SARBATOARE  A  SUFLETULUI  PURURI  TANAR,  aici,  la COLIBITA.

         Va asteptam in acest loc de basm, chiar daca pentru a ajunge aici, trebuie sa apelam la rabdare, bun simt si muuulta intelegere. Cu fiecare an, speram sa fie mai bine, pentru ca Lacul Colibita merita sa beneficieze de toate atuurile faurite de om, cata vreme el, lacul, isi da toata silinta sa ne farmece privirea si nu numai!

         Traseul cel mai potrivit, este prin Muresenii-Bargaului, unde drumul este asfaltat de cateva zile. Sa fie si vremea insorita si oamenii iubitori de muzica folk, vor pleca acasa cu o mare implinire!

 

 

   Toni  Vlad  -  presedinte al Asociatiei  Aripi  FOLKTIME.

0 comentarii2744 vizualizări15 august 2017
rss 2.0
rss 2.0