Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 21 Martie 2023 - 14587
Expozitia personala de arta vizuala METAFIZIC, autor Daniela Frumuseanu.

COMPLEXUL MUZEAL BISTRITA-NASAUD gazguieste in perioada 14 septembrie - 15 octombrie 2017 expozitia personala de arta vizuala METAFIZIC, autor Daniela Frumuseanu. Pe simeze vor fi lucrari  realizate pe parcursul mai multor ani, reprezentand un palier tematic, formal si conceptual divers. Astfel,  cartile-obiect vor construi un dialog metaforic cu valoare simbolica, impreuna cu  obiectul textil, panoul decorativ sau instalatia artistica. Numitorul comun al acestora este introspectia  in domeniul suprasensibilului sau zona intrebarilor existentiale. Pentru o buna intelegere a mesajul ideatic, denumirile lucrarilor sunt edificatoare: Invelisul gandurilor, Intre bine si rau, Muzica Sferelor, Spatiul rugaciunii, Raspunsuri in asteptare, Regenerare, Apele Timpului, Trepte de lumina, Succesiunea clipelor, Atingerea Focului, Cuvinte care zidesc, Matricea, Spatiu alchimic, etc.

          Compozitiile reflecta abordari ale realitatii interioare sau exterioare, a caror  rezolvari plastice sunt de cele mai multe ori de factura abstracta. Limbajul utilizat vizeaza preponderent mediul textil contemporan, dar nu lipsesc nici transpuneri plastice specifice graficii sau picturii.

          Expozitia METAFIZIC  se prezinta  ca univers artistic personal capabil sa activeze latura senzoriala si rationala a iubitorilor de frumos, cu deschidere spre inedit.

Artisti invitati: Joanne Luongo (S.U.A.), Zuzu Caratanase (Romania)

Prezinta: Vasile Duda

Parteneri: Uniunea Artistilor Plastici din Romania, Asociatia Femeilor Universitare.

Parteneri media: Modernism, Health &Beauty.

Sponsor: Keia.

Vernisaj: 14 septembrie 2017, ora 18:00, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, strada General Grigore Balan nr. 19.

Durata: 14 septembrie -15 octombrie 2017.

 

 

          Va asteptam cu drag!

 

 

          MANAGER,

    Alexandru Gavrilas

0 comentarii2702 vizualizări12 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0