Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 30 Martie 2023 - 14587
Festivalul "Bistrita folk" la Centrul Cultural Dacia.

Editia a XVI-a a Festivalului National "Bistrita folk" se va desfasura in acest an la Centrul Cultural "Dacia" din Bistrita, in perioada 17 - 18 noiembrie si va fi patronata de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, prin Centrul Judetean pentru Cultura. Initiativa salvarii festivalului "Bistrita folk" i-a apartinut presedintelui Emil Radu Moldovan, care a considerat oportuna continuarea acestei manifestari, intrucat este foarte iubita de publicul larg si are in spate o traditie de cincisprezece editii. Invitatii de marca din cele doua seri ale festivalului sunt Ducu Bertzi&friends, grupul Ecoul, Adrian Ivanitchi, Vali Serban si Gheorghe Ani in prima seara, Stefan Hrusca, Iurie Sadovnic Orheianul (Republica Moldova), Cosmin Vaman&Alexandra Andrei si Adi Bezna in seara a doua. Invitatul special va fi poetul Adrian Popescu. Nu va lipsi din program sectiunea adresata tinerilor, solisti sau grupuri folk.

      Vom reveni cu mai multe amanunte in perioada premergatoare desfasurarii celei de a XVI-a editii a Festivalului National "Bistrita folk". 

 

 

ASOCIATIA CULTURALA ROMANIA DIN INIMA MEA BISTRITA                                                                    

Presedinte executiv ASCRIM - Florin Sasarman

 

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2604 vizualizări24 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0