Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 26 Iulie 2021 - 14587
Invitatie la traditionala Expozitie de primavara Brickenburg.

Ca in fiecare an, in preajma Sarbatorilor Pascale, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud impreuna cu Asociatia Brickenburg au placerea sa va invite la traditionala Expozitie de primavara Brickenburg, dedicata nu doar fanilor LEGO(R), ci si tuturor celor curiosi sa exploreze lumi fantastice construite din celebrele caramizi.
          Anul acesta, in perioada expozitiei Brickenburg de la Bistrita se suprapun mai multe aniversari importante legate de hobby-ul care uneste sute de mii de fani de pe toata planeta.

          Astfel in 2018 se implinesc 60 de ani de la lansarea caramizii clasice LEGO(R), iar luni, 2 aprilie, este Ziua Internationala a Jocului cu LEGO(R), sarbatoare initiata de d-na Patricia Tsoiatsue in 2015 si la a carei implementare si concretizare Asociatia Brickenburg a contribuit decisiv inca de la inceput. Tot in acest an Asociatia Brickenburg implineste 10 ani de activitate si, special legat de Bistrita, aniverseaza 5 ani de activitate expozitionala in acest oras, cu excelenta colaborare si implicare a Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud.
          Pentru a marca aceste importante episoade ale Hobby-ului LEGO(R) national si international, in premiera la Bistrita, expozitia va avea caracter international, printre participanti aflandu-se membri ai Kolege LUG din Serbia.
          Lucrarile prezente in expozitie acopera o vasta plaja de teme, subiectele acestora pornind din epoca jurasica, acoperind contemporaneitatea si ajungand pana la era spatiala. Evident, fiind vorba de Bistrita, resedinta contelui Dracula se regaseste printre diorame.
          Pe parcursul evenimentului se vor desfasura mai multe concursuri si activitati interactive cu elemente LEGO(R) dedicate curiosilor si curajosilor de orice varsta.

          Va asteptam cu drag!


          Manager, 
  Alexandru Gavrilas

0 comentarii3465 vizualizări30 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0