Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
"Cetitor, deparaziteaza-ti creierul!"

Biblioteca Judeteana Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Uniunea artistilor plastici-Bistrita, organizeaza in 16 mai 2011 a zecea sesiune a "Intalnirilor de luni", eveniment literar bilunar moderat de scriitorul Dan Coman.

In cadrul seriei de intalniri desfasurate sub sloganul "Cetitor, deparaziteaza-ti creierul!" vor avea loc lansari de carte, concerte, dezbateri precum si o serie de lecturi publice de la care nu vor lipsi cei mai importanti scriitori romani contemporani.

"Intalnirile de luni" isi propun sa promoveze lectura in randul tinerilor, sa ii atraga spre literatura si biblioteci, demonstrand totodata ca literatura este un fenomen viu.

 

 

La a zecea editie - care va avea loc luni, 16 mai, ora 19, la Galeriile Arcade24 ale UAP - Biblioteca judeteana va invita la o intalnire cu 50 de autori romani din toate generatiile, reuniti sub coperta numarului antologie ECHINOX: "Literatura romana contemporana 2010". Prezentarea antologiei va fi facuta de Bogdan Odagescu, redactorul sef al revistei clujene Echinox si va fi urmata de discutii si de lecturi publice sustinute de catre tinerii scriitori Stefan Manasia, Cosmina Morosan, Andrei Dobos, Vlad Moldovan si Mihai Mateiu.

                           Cetitor, deparaziteaza-ti creierul! Literatura e vie!

http://www.revistaechinox.ro/

http://ro.wikipedia.org/wiki/Echinox_%28revist%C4%83%29

 

0 comentarii2772 vizualizări16 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0