Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"Twenty Shades of Music".

Flautistul Ion Bogdan Stefanescu porneste din nou la drum intr-un turneu extraordinar. In perioada 3 - 10 iunie va sustine sase recitaluri in sase orase din cele trei provincii istorice ale Romaniei. Flautul Fermecat 2018 marcheaza 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, prilej cu care Ion Bogdan Stefanescu impreuna cu chitaristul Costin Soare a pregatit un repertoriu special, sub tema "Twenty Shades of Music".

Programul de anul acesta aduce in atentia publicului o muzica ce apartine tarilor sudice, o muzica cu anumite caracteristici intalnite doar in Balcani si America de Sud. Zone indepartate geografic, dar foarte apropiate din punct de vedere semantic si ca structura artistica. Sunt douazeci de fatete, de stari ale muzicii cu care vor lua contact cei prezenti la recitalurile Flautului Fermecat. Vor asculta o muzica plina de lascivitate, tristete, resemnare, dor, dar si exuberanta, joc, umor si chiar inocenta, sentimente proprii folclorului romanesc sau celui sud-americanTwenty Shades of Music


cu


Ion Bogdan Stefanescu - flaut
Costin Soare - chitara

Duminica, 3 iunie, ora 19 - Bistrita, Sinagoga

Program muzical:

  • Celso Machado - Patru dansuri
  • Béla Bártok - Sase dansuri romanesti
  • Ariel Ramirez - Alfonsina y el mar (chitara solo)
  • Astor Piazzolla - L'histoire du Tango
  • Jorge Morel - Danza brasilera (chitara solo)
  • Miroslav Tadic - Patru piese macedonene

https://www.facebook.com/ibsflute/

detalii pe www.flautuldeaur.ro
0 comentarii2828 vizualizări04 iunie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0