Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
"CU CARTEA PE ROTI" LA ZALAU.

Ne-am intors acasa de la Poiana Ilvei. Alimentam, si pornim din nou la drum. De data aceasta  sarbatorim cartea la Zalau, la invitatia  Bibliotecii Judetene, a familiei dr. Ileana-Carmen si Dorel Dindelegan, la origine nasaudeni si a Editurii Ecou Transilvan, director Nadia Baciu.

La Poiana Ilvei am cinstit scriitorii zilei, respectiv, Grigore Guzu si Dan Popescu din "Cuibul visurilor" lui Rebreanu, iar la Zalau, alaturi de scriitorii locali si preoti, vom sarbatori cartea cu tematica religioasa a nasadencei LUCRETIA MITITEAN, intitulata "PREDICI ROSTITE IN DUMINICILE DE PESTE AN", culegere prefatata de Protopopul de Bistrita, pr. Alexandru Vidican, aranjata in ordinea lor fireasca, conform cerintelor biblice de catre prof. univ. Vasile Gordon, carte ce ne indeamna sa participam la Sf. Liturghie, asa cum zice Mantuitorul: "Unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor" (Matei, 18-20).

 

  Ioan Mititean

presedintele Ligii Scriitorilor Romani

Filiala Nasaud

 

0 comentarii2758 vizualizări18 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0