Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 28 Martie 2024 - 14587
Tabera de sculptura - VIA TRANSILVANICA.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud se alatura proiectului "Via Transilvanica", una dintre cele mai frumoase initiative marca Tasuleasa Social! In perioada 02 - 12 august 2018 in cadrul Taberei de sculptura - VIA TRANSILVANICA organizata in campusul Tasuleasa Social, nu mai putin de 10 studenti ai Universitatii Nationale de Arte "George Enescu" din  Iasi, in calitate de parteneri ai Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, coordonati de Ilie Bostan - decanul Facultatii de Arte Vizuale si Design, Specializarea Sculptura cat si de catre sculptorii Alexandru Gavrilas si Marcel Stanciu vor realiza peste 100 de borne destinate marcarii drumului "care uneste", drum care va strabate tara de la Dorobeta Turnu Severin pana la Putna.

        In anul Centenarului, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud sustine initiativele care contribuie la promovarea si pastrarea valorilor identitare ale Romaniei, ce leaga evenimente importante din trecutul nostru de generatia de azi.

        Participantii la Tabara de scultura - Via Transilvanica vor avea posibilitatea, prin realizarea bornelor incrustate cu motive din arta populara/contemporana, sa isi exprime creativitatea si sa surprinda caracterul povestii inedite "Via Transilvanica" marcand in acest fel 100 de ani de la nasterea Romaniei Mari.

 

 

          Manager
   Alexandru Gavrilas

0 comentarii2870 vizualizări31 iulie 2018




rss 2.0
rss 2.0