Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 30 Martie 2024 - 14587
Zestrea Vie Romaneasca - Comorile Romaniei.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita joi, 20 decembrie 2018, de la ora 15.00 la vernisajul expozitiilor de arta fotografica "Zestrea Vie Romaneasca" si "Comorile Romaniei", expozitii-eveniment care isi propun sa promoveze in randul iubitorilor de cultura din tara si din strainatate cele mai importante valori ale patrimoniului cultural traditional din Romania. Fotografiile vor fi expuse in perioada 20 decembrie 2018 - 31 ianuarie 2019 in salile de expozitii temporare ale sectiilor Arta Contemporana si Etnografie a Muzeului Bistrita.

         Expune artistul Ilie Tudorel, membru al Uniunii Artistilor Plastici (U.A.P.) sucursala Baia Mare si al Asociatiei Internationale "Euro Foto Art" si presedinte al Clubului Foto-Video din cadrul O.N.G. Asociatia "Millennium" din Baia Mare.

Dedicate: - CENTENARULUI  Marii Uniri de la 1918, - Anului European al Patrimoniului Cultural - 2018.

         Turneul national al expozitiilor va parcurge toate regiunile istorice ale Romaniei, ajungand apoi si la romanii din diaspora, in muzee si alte institutii de cultura. Pana in prezent expozitiile au fost expuse in regiunea istorica Maramures si Satmar la Satu Mare, Baia Mare, Banat, Bucovina, Crisana, Moldova, Muntenia, Oltenia si Transilvania in muzee si alte institutii de cultura.

                 Va asteptam cu drag!

 

         Manager,

 Alexandru Gavrilas

0 comentarii2933 vizualizări20 decembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0