Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
"Dor Romanesc" , spectacol de exceptie la 15 ani de existenta.

 Sala mare a casei municipale de cultura s-a dovedit neincapatoare pentru sutele de spectatori prezenti joi la spectacolul aniversar oferit de centrul Judetean pentru Cultura BN si ansamblul profesionist "Dor Romanesc".

Spectacolul extraordinar aniversar "Dor Romanesc" intitulat "CU MASCA, FARA MASCA" i-a reunit pe solistii: Matilda Pascal Cojocarita, Alexandru Pugna, Domnica Dologa, Mirela Petrus, Ioachim Span, Ioan Dordoi, Felix Galan, Nicolae Cioanca, Anuta Motofelia, Cristina Retegan, Veronica Balan, acompaniati de Orchestra "Dor Romanesc" condusa de maestrul Stefan Cigu.

Invitati speciali in recital au fost: Dumitru Farcas, Cornelia Ardelean-Archiudean, Ionut Fulea, Florentina si Petre Giurgi, Maria Dan Golban, Alin Pascal si Gelu Voicu. Prezentarea a fost facuta de magnificul actor al tineretei noastre - Adrian Paduraru.

Pacat ca acest spectacol nu a fost organizat la sala polivalenta sau in aer liber pentru a putea participa la el mai multi bistriteni, si sa se poata respira normal (a fost o caldura si umezeala insuportabila in sala).

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2765 vizualizări03 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0