Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"Daruri din carti" din cadrul proiectului "Alege cartea!".

Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si Casa Corpului Didactic a Judetului Bistrita-Nasaud, cu sprijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, va invita joi, 6 decembrie,ora 10.00, la Centrul Cultural Dacia, la activitatea "Daruri din carti" din cadrul proiectului "Alege cartea!".

Proiectul este cuprins in Calendarul Activitatilor Educative Judetene - 2019 si urmareste cresterea interesului elevilor pentru lectura ca metoda de imbunatatire a comunicarii.

Proiectul a fost implementat in perioada februarie - decembrie 2019si s-a  adresat elevilor din clasele III-VIII din judetul Bistrita-Nasaud.

In cadrul manifestarii vor fi premiati elevii care au realizat cele mai creative si originale recenzii video, pentru cartile lor preferate.

Pe scena Centrului Cultural Dacia vor urca si elevi ai Palatului Copiilor Bistrita si ai Scolii Gimnaziale "Stefan cel Mare" Bistrita,care vor sustine un scurt program artistic.

 Proiectul "Alege cartea!" se aliniaza programului national "Romania citeste", care are ca scop stimularea lecturii si sustinerea unei educatii de calitate.

 

 

 

0 comentarii2975 vizualizări05 decembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0