Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 24 Martie 2023 - 14587
Alexandru Pugna a fost propus manager interimar al CJC BN.

Angajatii Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud s-au intrunit astazi, 14 aprilie 2021, la Sala "Valeria Peter Predescu" a Cinematografului Dacia, cu scopul de a propune un manager interimar al institutiei, ca urmare a faptului ca dr. Gavril Tarmure va ocupa postul de manager al Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita, post obtinut prin concurs.

Alexandru Pugna a fost propus manager interimar si votat in unanimitate de catre colegi.

Amintim ca Alexandru Pugna este membru fondator al Ansamblului Folcloric Profesionist "Dor Romanesc", indeplinind si calitatea de solist vocal al acestui colectiv artistic, de la infiintare pana in prezent. De asemenea, pe parcursul carierei sale a detinut functiile de secretar de stat al Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, vicepresedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud (presedinte al Comisiei de cultura din cadrul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, timp de 4 ani), Consilier Local in cadrul Consiliului Local Bistrita (presedinte al Comisiei de cultura, timp de 8 ani), sef serviciu si director adjunct al Ansamblului Folcloric Profesionist "Dor Romanesc". Este un cunoscut realizator de emisiuni de folclor, radio si TV, precum si initiator si organizator a numeroase festivaluri nationale de interpretare a cantecului popular romanesc.  

Aceasta initiativa a angajatilor Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud de a-l propune si alege pe Alexandru Pugna ca manager interimar al institutiei a fost agreata de catre presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, cel care va face, potrivit legii, aceasta numire.  

 

Biroul de presa al CJC BN

 

0 comentarii2877 vizualizări15 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0